Условия за продажби

Продуктите изложени във он-лайн магазина www.kutiiki.com се предлагат за продажба само на бизнес клиенти (на едро). Клиенти на дребно може да поръчат от същата гама продукти от дистрибуторите.

Условия за продажба се прилагат за всички поръчки на кутии за бижута, кутии за часовници, дисплеи за бижута, аксесоари за бижутерийни магазини и почистващи препарати за бижута предлагани от Тринкетс оод, независимо дали поръчвате на 
www.kutiiki.com, по телефона, по е-мейл или лично във нашия офис.


Как да поръчам

Поръчването чрез нашия он-лайн магазин е най-лесно. За да получите достъп до "Кошницата със покупки", първо трябва да си направите регистрация като клиент на едро и да влезете във сайта със вашето потребителско име и парола. Стойността на вашата поръчка, включително и цената на горещия печат (ако има такъв) се пресмята от "Кошницата със покупки" докато пазарувате. Освен он-лайн, може да дадете Вашата поръчка и на телефон 052 640434 или на е-мейл info@kutiiki.com или лично във нашия офис: Варна 9000 ул. Кр. Мирски 1А. Ако предпочетете да дадете Вашата поръчка онлайн при приключване на пазаруването избрания начин за плащане и копие на Вашата поръчка ще бъдат изпратени на посочения от Вас във регистрационната форма е-мейл.

Преди да изпратите поръчката си, трябва да изберете "Метод на плащане". Ние приемаме Наложен платеж и Банков превод. Персонализирани опаковки (изделия със горещ печат) се предплащат на 100%.


Цени

Всички цени изложени във нашия он-лайн магазин са цени на едро. Те включват ДДС и са франко офиса ни във гр. Варна. Полагаме всички усилия да задържаме цените без промени, но промените на обменните курсове между Йоан, Американски Долар и Евро както и цените на транспортните услуги може да изискат увеличението им. Поради тези причини Тринкетс оод запазва правото си да променя цените на издлията във он-лайн магазина  www.kutiiki.com без допълнително известяване!

За доставка до Вашата дестинация Тринкетс оод използва услугите на куриерските компании Интерлогистика (www.interlogistica.bg) и Еконт Експрес (www.econt.com). Цените на доставката варират от 6.00 лв. до 80.00 лв, във зависимост от дестинацията и размера/теглото на поръчаните опаковки.


Време за доставка

Тъй-като транспортните разходи са значителна част от цената на изделията, екипа на Тринкетс оод се опитва да запази цените на артикулите ниски като координира доставките от Република Чехия. Поради тази причина времето за доствка на стандартна поръчка може да варира от 10 до 15 работни дни. Поръчки със нови клишета за горещ печат, отнемат 7 дни по-вече.

Ако поръчате изделия отбелязани "Няма на склад" Тринкетс оод не може да гаранира време за доставка. Във тези случаи ние ще отложиме поръчката за тези артикули за Вас и ще Ви уведомим за приблизителна дата на доставка.


Гаранции – връщане и корекции на поръчки

Тринкетс оод гарантира, че продуктите закупени от www.kutiiki.com са без дефекти в материала и производството. Ако не сте удовлетворени поради някаква причина от закупените продукти, върнете ги неизползвани във период от 30 дена.  Ние ще Ви ги заменин със същия или друг артикул на същата стойност или ще Ви възстановим средствата. Тази гаранция не покрива други инцидентни или последствени разходи – само цената на изделията изложени на www.kutiiki.com. Други гаранции на артикулите не се прилагат.