За TJ Кутийки

Този уеб сайт www.kutiiki.com е собственост и се оперира от намиращата се във Варна компания Тринкетс оод. Тринкетс оод е основана през 2001г. като основната ни дейност е производство и търговия на едро на  бижута от злато и сребро. От самото основаване управителен директор на фирмата е г-н. Момчил Абаджиев.

Разширяването на гамата с продукти, които Тринкетс предлага включвайки бижутерийни дисплеи, опаковачни материали за бижута и часовници, кутийки и опаковки за подаръци както и почистващи препарати за бижута е с цел да предложим напълно завършено обслужване на нашите бизнес клиенти. По тази причина създадохме официално представителство за България на
Rudorfer s.r.o. – Чехия

Rudorfer (www.rudorfer.eu) се намира в Usti na  Labem – Чехия. Компанията има дъщерни офиси в Германия, Полша, Словакия и  Унгария. Rudorfer доставя продуктите си чрез представителни фирми като Тринкетс оод в Румъния, Макдония, Белгия и  България.

По-голямата част от продуктите, които ще намерите в нашия електронен магазин са произведени във Китай и внесени в ЕС от
Rudorfer. Преимуществата да представяш голям Европейски вносител са, че Тринкетс може да  предложи на Вас - професионалните търговци на бижута и подаръци конкурентни цени на всички продукти, голямо разнообразие от опаковачни материали и дисплеи, както и качество според Европейските стандарти.

Ако желаете да получите рекламен каталог със продуктовата гама, която Тринкетс предлага, моля маркирайте необходимото поле във Вашата регистрационна форма или изпратете Вашето: Име, телефон и адрес със текст „ Желая да получа рекламен каталог „ на:
info@kutiiki.com.